Organisatie dashboards

Organisatie dashboards

Dashboards die voor alle gebruikers met organisatierechten zichtbaar zijn, staan bekend als 'Organisatie dashboards'. Deze dashboards kunnen zowel door gebruikers zelf worden gemaakt als door medewerkers van Yookr. Je kunt toegang krijgen tot deze dashboards via het menu dat bereikbaar is via de drie horizontale strepen linksboven, of rechtstreeks via de knop 'Organisatie dashboards' in het beheermenu.

De 'Organisatie dashboards' zijn de dashboards die toegankelijk zijn voor alle gebruikers met rechten binnen de organisatie. Binnen deze dashboards kun je nieuwe dashboards creëren en bestaande verwijderen. Als dit is opgenomen in de instructies, zal Yookr de dashboards genereren en deze onder de 'Organisatie dashboards' plaatsen. Hieronder worden alle opties op het 'Organisatie dashboards'-scherm uitgelegd:

  1. Dashboard aanmaken: Door op het pluspictogram te klikken, kun je een naam invoeren en zo een nieuw dashboard creëren.
  2. Favoriet maken: Als je op het sterpictogram klikt, wordt het dashboard aan je favorieten toegevoegd. Hierdoor zal het dashboard verschijnen in het uitklapmenu aan de linkerkant onder de sectie 'Favorieten'.
  3. Dashboard wijzigen: Klik op het potloodpictogram om het betreffende dashboard te openen en aan te passen.
  4. Verplaatsen/verwijderen: Via de drie puntjes heb je twee mogelijkheden: verplaatsen of verwijderen. Met de optie 'Verplaatsen' kun je het dashboard onder een andere organisatie plaatsen. Als je het dashboard verwijdert, wordt het naar de prullenbak verplaatst.